SolidLux Coating

Instant Coating SolidLux

SolidLux Coating: coat vloeren met de snelheid van het licht

SolidLux coating is een innovatieve, zeer sneldrogende coating waarmee bedrijvigheid te allen tijden kan blijven heersen! Door middel van speciale UV bestraling, is er binnen een mum van tijd vaste ondergrond die tegen bijna alles bestendig is. Wij Nederlanders mogen trots zijn: onder de noemer SolidLux Instant Coating is deze innovatie hier bedacht en gepatenteerd!

SolidLux droogt én hard vrijwel direct uit middels blootstelling aan speciaal UV-licht! Verder zorgt deze instant coating in luttele seconden voor een vloer met hoge schokbestendigheid. Dit maakt het een uitermate geschikt (en efficient) alternatief vloercoating voor industriële fabrieken of constant druk bezochte plekken.

Benieuwd wat deze Solidlux coating exact inhoudt? In dit artikel gaan we de voordelen bij langs, waar de coating het best tot zijn recht komt én naar Solidlux-specialisten in Nederland.


8 kenmerkende eigenschappen van SolidLux coating

Feitelijk gezien is SolidLux een merknaam voor een manier om vloer te coaten met UV-straling. Echter is deze speciaal met de gedachte ontworpen dat de werkzaamheden van een bedrijf, instantie of fabriek altijd door kunnen blijven gaan. Dit betekent niet alleen dat het ontzettend uithardt; het is ook opgewassen om onder zware chemische of mechanische omstandigheden te opereren. Solidlux kan aangebracht worden als toplaag, maar ook als grond- of tussenlaag. Daarnaast is het bruikbaar om oneffenheden of gaten bliksemsnel op te vullen of weg te poetsen.

Hierbij 8 kenmerken eigenschappen van Solidlux coating:

  1. Ontzettend tijdsbesparend ten opzichte van andere vloercoatings
  2. Kan ook geplaatst worden in koelcellen en vriezers: temperatuurbestendig van -25 tot +35 graden
  3. Opgewassen tegen mechanische en chemische druk én is HACCP gecertificeerd
  4. Geschikt voor binnen en buiten
  5. Diverse coating finishes beschikbaar, zoals anti-slip coating
  6. Het is goed voor het milieu: vrij van solvent en geuren
  7. Instant coatings zijn duurzaam en robuust
  8. De coating is gemakkelijk schoon te maken en waarborgt helderheid en zichtbaarheid voor lange tijd

Voorbeelden waar Solidlux Coating prima past: Horeca-gelegenheden, ziekenhuizen, parkeergarages, trappenhuizen, koelcellen en vriezers, musea én fabrieken. 

Voordelen SolidLux Coating systemen

 


Deze specialisten in Nederland brengen bliksemsnel SolidLux aan

In tegenstelling tot ‘normale’ wijzen om uw vloer te coaten, kan SolidLux enkel aangebracht worden door een specialist. SolidLux vormt onderdeel van het in Zwolle gelegen Van Wijhe Verf, onder andere eigenaar van verfmerk Wijzonol. Zij geven u dan ook meer dan graag advies over dit krachtige laagje. Daarnaast hebben zij enkele andere, gecertificeerde specialisten aangewezen. Twijfelt u om de coating te kiezen? Contacteer ons gerust! Wij helpen u graag op weg naar de juiste offerte voor uw project!

SolidLux Instant Coating wint steeds meer populariteit in Nederland. Het is onder andere aangebracht in de koelcel van Friesland Campina Cheese en in de afwaskeuken van het Koninklijk Concertgebouw. Deze specialisten in Nederland brengen bliksemsnel een SolidLux Coating aan:

Specialist SolidLux CoatingAdres
Van Wijhe Verf Russenweg 14 8000 AE Zwolle
Beton Renovatie Holland Sluispolderweg 5 1505 HJ Zaandam
Dutch Sealant Applications Impact 59 6921 RZ Duiven
Schilderwerken Lenferik L.J. Costerstraat 35 8140 AA Heino
SealteQ Tinnegieter 31 9500 AE Stadskanaal
Weijman Vastgoed Onderhoud De Smalle Zijde 45 3903 LM Veenendaal
Zaanderwijk Dynamisch Vastgoed Onderhoud Wieder 21 1648 GA De Goorn

 


Wilt u een offerte op maat ontvangen? Wij helpen u verder!

Graag brengen wij u vrijblijvend in contact met een ervaren specialist. Zoekt u een coating, verf, product of dienst? Ook dan bent u bij ons aan het juiste adres.

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *