Praxis coating

Praxis coating

Praxis Coating is de grootste doe-het-zelf-retailer

In dit artikel leest u over een aantal Praxis coating merken en doe-het-zelf benodigdheden. Praxis maakt onderdeel uit van Maxeda DIY Group. Maxeda DIY Group is de grootste doe-het-zelf-retailer in de Benelux met Praxis. Praxis heeft in totaal 370 winkels, zowel in eigendom als in franchise.

Metaalverf kopen bij Praxis

Van klassiek zwart, wit en grijs tot decoratieve kleuren als rood, groen en goud: Praxis verkoopt metaalverf in verschillende kleuren. De gekleurde metaal verven zijn ideaal als u het hekwerk van een nieuwe look wilt voorzien! De speciale verf hecht op onbehandelde, geroeste en geverfde ondergronden en kan zowel binnen– als buitenshuis gebruikt worden. Denk hierbij aan materialen zoals zink, koper, metaal, staal, ijzer en aluminium. U kunt kiezen uit een matte, zijdeglans of hoogglans afwerking, waardoor u het metaal precies naar eigen wens kunt verven. Wanneer u metaalverf gaat kopen, kunt u kiezen voor metaalverf uit blik of spuitverf. Let wel, de laatste optie vraagt om ervaring. Gebruik dan ook alleen de spuitbus als u bekend bent met deze manier van werken. Het assortiment van Praxis op gebied van metaalverf bestaat o.a. uit

  • Sencys (metaalverf)
  • Hammerite (metaalvernis)
  • Plasti-kote (spray voor metaal)
  • Motip (roestbeschermer)

Vanaf €9,95

Gebruik metaalcoating niet voor radiatoren. De meeste soorten zijn namelijk niet hittebestendig. Hiervoor heeft Praxis diverse radiatorlakken in zowel verf als sprayvorm. Bij veel roestvorming behandelt u de plekken beter eerst met antiroestprimer, hiermee vermindert u de kans op terugkerende roest.

Geef je balkon, vloer of andere betonnen ondergrond een make over

Betoncoating is er in heel veel kleuren. Zo kunt u op een eenvoudige manier uw betonvloer een mooie nieuwe look geven, die helemaal past uw stijl. Of natuurlijk bij de sfeer van uw buitenruimte als u met betonverf een balkon gaat opfrissen! Praxis heeft heel veel soorten betonverf van de merken Sencys, Histor en Epoxy garagevloercoating.

Vanaf €13,95

Decoratieve coating en special effects

Zowel online als in de winkels van Praxis heeft u de keuze uit allerlei speciale soorten verf, die vooral bedoeld zijn voor de afwerking van muren, vloeren en meubels. Zo is er een speciale wassing verkrijgbaar in verschillende mooie, half transparante tinten, waarmee u een hippe betonlook kunt creëren. Wilt u liever experimenteren met een marmer effect, dan heeft Praxis hiervoor diverse soorten spuitverf beschikbaar. Ook kunt u kiezen voor verschillende fluortinten, waarmee u opvallende accenten kunt aanbrengen. Neem rustig de tijd om te bepalen welke van deze special effects hobbyverf varianten de meest geschikte is voor het beeld dat u voor ogen hebt. Sommige zijn bijvoorbeeld zeer dekkend, terwijl andere juist een dun laagje over de onderlaag leggen. Deze blijft daar doorheen wel zichtbaar. Met alle mogelijke combinaties creëert u echt een unieke look!

Vanaf €8,99

Praxis coating voor het waterdicht maken van bloembakken, douche- en dakgoten

Voor het waterdicht maken van materialen biedt Praxis vloeibaar rubber coating van Bison. Bison rubber seal 750ml is geschikt voor het afdichten, beschermen en repareren van vrijwel alle materialen zoals:

  • hout
  • beton
  • steen
  • metaal
  • zink
  • bitumen en PVC.

Deze praxis coating is geschikt voor zowel binnen- als buitentoepassingen, onder meer voor het waterdicht maken van douche- en dakgoten. Maar ook heel geschikt voor het waterdicht maken van bijvoorbeeld bloembakken en vijvers. Ook geschikt als anti-slip onderlaag, metaal- en houtbescherming. 

Vanaf 16,99

De juiste benodigdheden voor het beste coatingresultaat

Coating en verf aanbrengen is het meest uitgevoerde karwei binnen en buiten het huis. Met een goede voorbereiding zorgt u ervoor dat de klus niet onnodig lastig en duur wordt. Bij Praxis en andere bouwmarkten zoals Gamma zijn allemaal verfbenodigdheden verkrijgbaar voor een goed resultaat.


Wilt u een offerte op maat ontvangen? Wij helpen u verder!

Graag brengen wij u vrijblijvend in contact met een ervaren specialist. Zoekt u een coating, verf, product of dienst? Ook dan bent u bij ons aan het juiste adres.

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *