Verfmerken AkzoNobel

Overzicht en toepassing van de grootste verfmerken van AkzoNobel

Welke verfmerken AkzoNobel allemaal heeft? Eigenlijk bestaat er geen lak met de naam van de grootste verf- en coatingsproducent van Nederland. Bouwmarkt en de online winkelschappen zijn echter gevuld met allerlei lakken, beitsen en vernis van diens dochterondernemingen.

Het Nederlandse AkzoNobel is de op één na grootste verf- en coatingsproducent van de wereld. Enkel PPG Industries is groter. In dit artikel leggen we de loep op deze verfmerken van AkzoNobel! We vertellen u alles over de grootste merken én wat voor type verf aanbieden.


Sikkens, Flexa en Hammerite: dit zijn de verfmerken van AkzoNobel

AkzoNobel heeft drie grote verfmerken in bezit die bij ons in de Gamma, Praxis of andere bouwmarkt te koop zijn: Sikkens, Flexa en Hammerite. Hoewel ze heel grofweg gezien enige overlap met elkaar kennen, dienen ze elk een specifiek segment in de verfindustrie. We gaan ze allemaal bij langs.

Hammerite biedt optimale bescherming tegen metaal

verfmerken akzonobel hammerite direct over roest Hammerite specialiseert zich in lakken voor metalen als staal en aluminium. Hierbij richten ze zich niet (alleen) op het geven van een decoratief sausje: het metaal moet ook beschermd worden tegen allerlei omstandigheden. Zo hebben ze verf tegen corrosie, diverse primers én zogenoemde brandwerende metaallak. Hammerite is bijvoorbeeld bij de Gamma en Karwei verkrijgbaar, alsmede bij diverse online aanbieders.

Sikkens levert krachtige verf voor iedere werk- en buitenklussen

Hoewelverfmerken akzonobel sikkens alphacryl pure mat AkzoNobel Sikkens zelf promoot als hun lakoplossing voor de automotive industrie, is hun daadwerkelijke aanbod van verven een stuk groter. Het biedt voornamelijk krachtige vloeistof– en UV-werende oplossingen voor buiten- en binnenklussen. Hun Cetol Novatech is bijvoorbeeld een transparante lak voor hout (buiten), terwijl Alphacryl Pure Mat SF een afwasbare binnenmuurverf is voor beton. De krachtige eigenschappen zorgen ervoor dat schilderbedrijven al snel gebruik maken van dit merk, maar ook particulieren kunnen Sikkens voor hun klus gebruiken.

Flexa voor kleurrijke, creatieve & decoratieve verfprojecten

Tot sverfmerken akzonobel flexa creations muurlot in Akzo verf: Flexa, een echt consumentenproduct. Perfect voor huis, tuin en keuken schilderwerk – zoals het verven van de muur. Lakken, muurverven en beitsen van Flexa zijn voornamelijk bedoeld ter verfraaiing van het interieur. Om deze reden kent de verf vele glanzende of matte afwerkingen, alsmede een breed spectrum aan kleuren. Af en toe komt het bedrijf met diverse kleurinnovaties zoals Flexa Magic Dry, een verf die precies laat zien waar u bent gebleven!

 

 


Wilt u een offerte op maat ontvangen? Wij helpen u verder!

Graag brengen wij u vrijblijvend in contact met een ervaren specialist. Zoekt u een coating, verf, product of dienst? Ook dan bent u bij ons aan het juiste adres.

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *