Praxis coating

Verfmerken Nederland; wij zetten ze voor u op een rij.

3M
Bij 3M worden dagelijks onderzoeken gedaan, verbanden gelegd en uitvindingen gedaan. 3M heeft hun deuren geopend om het publiek te tonen op welke unieke, multidimensionale manier 3M-wetenschap het leven kan verrijken. 3M is een technologisch gediversifieerd bedrijf dat wereldwijd actief is in zeven verschillende bedrijfstakken, waaronder de industriële markt.

Alabastine
Alabastine heeft een compleet assortiment en helpt om uw hout, steen, metaal, tegels & voegen voor te behandelen om zo een mooi eindresultaat te behalen. Ook bieden ze diverse renovatieverven.

Aquamaryn
Duurzame professionele schilders natuurverf op basis van lijnolie voor binnen en buiten.

Avis professional
Een uitgebreide lijn specialistische coatings en ondersteunende producten met een sterk probleemoplossend karakter voor de professionele schilder in de bouw en onderhoudssector.

Boonstoppel verf
Ambachteijke verf in authentieke kleuren. Speciaal voor monumentale en oude gebouwen.

Ceta bever
Terpentine verdunbare verven lakken en beitsen voor binnen en buiten.

Deco home
Deco Home heeft een eigen lijn huismerkproducten die zich kenmerken door een goede kwaliteit voor een redelijke prijs. De lakverf is geschikt voor zowel binnen als buiten. De latex is alleen voor binnen.

Dimago
De collectie dimago New Traditionals is een selectie van 80 traditionele matte verfkleuren. Deze kleuren zijn gebaseerd op kleurgebruik uit authentieke gebouwen uit heel Europa en vinden hun oorsprong in lang vervlogen tijden.

Drenth verven
Een uitgebreid en in verhouding voordelig assortiment bescherming- en verfraaiingsproducten voor utiliteit-, woning-, en industie bouw. Hierin zitten o.a. lijnen alkydharsverven, watergedragen (alkydemulsies), muurverven, blanke lakken en vloerverven.

Dupli Color
Met de merken MoTip, DUPLI-Color, presto en ColorMatic is Motip Dupli Group voornamelijk actief in de automotive, de doe-het-zelf en de industriele markten met een groot assortiment spuitbussen. Variërend van kwalitatief hoogwaardige (auto) lakken tot meer technische producten, zoals remmenreiniger en siliconensprays.

Epifanes
Epifanes jachtlakken worden al sinds 1902 geproduceerd. Epifanes biedt een compleet assortiment jachtlakken voor zowel boven als onder de waterlijn in één- en tweecomponent systemen.

Flexa
Het in Friesland geboren doe-het-zelf verfmerk Flexa bestaat 60 jaar. Het oer-Hollandse merk groeide in al die jaren uit tot een van de meest gebruikte verf voor in en aan het huis. In vrijwel iedere Nederlandse straat vind je Flexa terug op wanden en houtwerk. Mede dankzij de vele vooruitstrevende stappen en innovatieve keuzes die het merk in het verleden heeft genomen en nog steeds neemt.

Pure Flexa color lab
Pure is een een speciaal door  kleurspecialisten ontworpen verflijn. Waterverdunbare verf in mat, zijdeglans en glans. Muurverf is er in Extra mat, zijdemat en kalkmat.

Hammerite
Als specialist voor metaalverven biedt Hammerite vele producten aan om je metaal buiten te beschermen en onderhouden. Van tuinhek tot barbecue tot fiets.

Herfst & Helder
Dit puur Nederlandse kwaliteitsmerk staat voor hoogwaardige verven en lakken voor buiten en binnen.

Histor
De kras- en slijtvaste verven van Histor Perfect Finish zijn er in twee soorten: acryl en alkyd. Naast de kant-en-klaar kleuren kan je 1250 kleuren ook laten mengen aan de verfmengbalie van diverse bouwmarkten.

International
International Paint is de marktleider voor het leveren van coatings voor de scheepvaart, pleziervaart, luchtvaart en staalbescherming. Ook vernissen en jachtlakken.

Jotun
Jotun staat bekend om hoge kwaliteit houtverf en dekkende en transparante beitsen die voor een lange bescherming zorgen.

Koopmans verf
Ambachtelijke Friese kwaliteitsverf sinds 1885. Een compleet assortiment verven en lakken voor binnen en buiten natuurlijk met lijnolie.

Little Green
Little Greene is een Engelse verffabrikant en produceert al sinds 1773 verf in Manchester. De verfproducten maken zij aan de hand van een traditioneel recept. Little Greene staat vooral bekend om hun unieke verfkleuren. Zo bestaan de kleuren uit de ‘Colours of England-collectie’ uit 164 verschillende kleuren die een beeld geven van 300 jaar kleurgeschiedenis. Daarbij heeft iedere kleur een eigen verhaal. Verder zijn de kleuren verkrijgbaar in verschillende afwerkingen. Zo zijn er varianten die uitermate geschikt zijn voor muren, plafonds en houtwerk, maar ook voor vloeren, metselwerk, buitenschilderwerk of radiatoren.

Motip
Met de merken MoTip, DUPLI-Color, presto en ColorMatic is Motip Dupli Group voornamelijk actief in de automotive, de doe-het-zelf en de industriele markten met een groot assortiment spuitbussen. Variërend van kwalitatief hoogwaardige (auto) lakken tot meer technische producten, zoals remmenreiniger en siliconensprays.

Nelf
Nelf Lakfabrieken BV een professionele verffabrikant uit Friesland. Maakt diverse verven, coatings en (hout)reparatiemiddelen van (woning)bouw tot industrie.

Orange Nanotech
Orange nano maakt muren en objecten super hydrofoob met verschillende coatingverven.

Rambo
Rambo is een puur Nederlands merk en bestaat al bijna 50 jaar. Vanwege het uitgebreide assortiment aan duurzame reparatiemiddelen én de kwalitatief hoogwaardige transparante beitsen voor hout is het een geliefd merk onder Nederlanders.

Rust Oleum
Industriële verven & coatings, veiligheids- en onderhoudsproducten. Sinds 1921.

Südwest
Südwest verf heeft een breed assortiment met veel producten die voor verschillende dingen van toepassing kunnen zijn. O.a. vernissen, lakken, primers en verdunningsmiddelen.

Sikkens
Sikkens is een merk van Akzo Nobel Coatings, de verf- ofwel coatings- groep van Akzo Nobel. Sikkens heeft een uitgebreide selectie muurverven, bouwverven, autoreparatielakken en vele andere soorten verf in het assortiment.

Sigma Coatings
Sigma Coatings is een Nederlandse verffabrikant met al bijna 300 jaar ervaring in de productie van kwaliteitsverven. Sigma Coatings ontwikkelt en produceert een verven en coatings voor allerlei ondergronden en toepassingen.

Tenco
Dit bedrijf is specialist in diverse tuinbeitsen en buitenverven.

Trae Lyx
Het merk Trae Lyx omvat een complete lijn parketlak, vloerlak, hardwax en vloerolie voor de afwerking van houten vloeren, parketvloeren en meubelen.

Vista Paint
Vistapaint is in de Benelux specialistop het gebied van plamuur, vloercoating en muurverf voor de professionele schilder en/of vakman.

Wijzonol
Wijzonol verf is hoogwaardige kwaliteitsverf voor professioneel schilderwerk.

 


Wilt u een offerte op maat ontvangen? Wij helpen u verder!

Graag brengen wij u vrijblijvend in contact met een ervaren specialist. Zoekt u een coating, verf, product of dienst? Ook dan bent u bij ons aan het juiste adres.

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *