coating projecten scoren

De aller eerste tip is natuurlijk aansluiten bij Coating.nl. Mocht je dat al hebben gedaan hebben wij de volgende tips om je proberen te helpen om meer coating projecten te scoren via Coating.nl.

Tip 1 – De offerte

Via Coating.nl is de offerte het eerste contactmoment met de klant. Zorg ervoor dat daarom dat eerst moment een goede is. Wij hebben hier meer tips opgeschreven in een uitgebreidere handleiding.

Lees hier meer over in ons artikel over het maken van een goede offerte.

Tip 2 – Laat zien dat je de specialist bent

Klanten willen betrouwbare aanbieders. Net als in de tips hoe je een goede offerte maakt is het altijd  belangrijk om te onthouden dat jij de coatingspecialist bent. Laat dit zien!

Tip 3 – Reageer snel

Klanten waarderen snelheid, als er een aanvraag van Coating.nl in je inbox valt is de klant nog die dag bezig geweest met het project. Iets wat op die dag dus in zijn gedachten speelt. Hoe langer je wacht hoe meer andere prioriteiten overnemen en dus de kans op een verkoop kleiner wordt.

Tip 4 – Geef extra voordelen

Gelijk naar korting grijpen kan afbreuk doen aan de waarde die je kan bieden. Daarom kan je het ook op andere manieren voorstellen. Kan je bijvoorbeeld het project in 1 werkdag afronden, dezelfde week nog beginnen of bied je een garantie dat andere bedrijven niet kunnen bieden? Neem eens de tijd om hier over na te denken om bij de volgende klanten net wat extra te bieden.

> Meer tips lezen? Ga terug naar het overzicht.

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *