Deelname aan Coating.nl is gratis en werkt alleen op basis van commissie op een gescoord project via onze aanvragen. Voor commissiepercentages kan je contact opnemen met Coating.nl waarbij wij in een persoonlijk gesprek, bij u op kantoor of via telefoon, uitleggen om hoeveel procent het gaat en hoe het verdere verloop van deelname gaat.

Succesvolle verbindingen

Onze missie is het maken van succesvolle verbindingen. De klant vraagt om de applicatie van coating en jij als specialist kan de klant hierbij helpen. Voor Coating.nl is het belangrijk om te weten

Stap 1 – Aanmelden

Aanmelden is heel eenvoudig en is gratis. Via onze aanmeldpagina vul je de benodigde gegevens in zodat wij zo snel mogelijk contact met je kunnen opnemen.

Meld je aan op onze samenwerking pagina.

Stap  2 – Aanleveren benodigde informatie

Om je zo snel mogelijk mee te nemen in het proces voor nieuwe aanvragen hebben wij wat informatie nodig zodat wij de aanvragen bij de juiste personen binnen je bedrijf kunnen sturen.

Wat hebben wij nodig?

  • Contactpersoon voor de aanvragen
  • E-mailadres
  • Telefoonnummer

Stap 3 – Ontvang een voorbeeld aanvraag

Als wij alle benodigde informatie hebben ontvangen sturen wij een voorbeeld aanvraag waar je mee kan testen om te kijken hoe alles werkt. Probeer het een paar keer om een beetje te zien wat je kan verwachten zodra je een offerte hebt ingediend.

Stap 4 – Houd je inbox in de gaten

Zodra alles in ons systeem staat hoef je alleen je inbox in de gaten te houden. Als er een aanvraag binnenkomt krijg je deze zo snel mogelijk.

Stap 5 – Reageer op een aanvraag

Kijk aan, een aanvraag van een klant! Zoals je al hebt kunnen zien in de voorbeeldaanvraag krijg je een e-mail met alle informatie van de klant. Hiermee kan je een prijsindicatie (offerte) maken voor het project. Deze kan je indienen door middel van de link in de e-mail. Vul de jouw gegevens in en upload de offerte. Als je op verzenden drukt ontvangen wij jouw deelname. Je ontvangt van ons zo snel mogelijk de contactgegevens van de klant en de klant ontvangt via Coating.nl jouw offerte.

Let op! – Denk je dat je een aanvraag al via een eigen of ander kanaal hebt ontvangen? Verifieer het met ons om dit zeker te weten zodat je niet offreert op een project dat je al hebt.
Nog een keer, let op! – Is een prijsindicatie lastig te geven? Zorg ervoor dat de offerte pas bindende als bij locatie bezoek of voor dat de oppervlakte grondig is geïnspecteerd door jou als specialist.

Tip:

Stap 5 – De klant verder helpen

Als de offerte en contactgegevens zijn uitgewisseld via Coating.nl kan jou proces beginnen. Houd ons goed op de hoogte over de voortgang van het project. Wij zullen dit meermaals per maand vragen om ons overzicht ook goed up-to-date te houden. We werken tenslotte op commissiebasis dus is het vertrouwen in elkaar een groot goed.

Succes met de klant blij maken!

Stap 6 – Het project scoren!

Gefeliciteerd met het scoren van het project!

Zodra de klant jouw offerte heeft getekend zullen wij aan het einde van de maand de commissie van de offerte in rekening brengen. Is het bedrag lager of hoger? Laat het ons weten door de nieuwe offerte met ons te delen zodat wij dit kunnen verwerken in de facturatie.

Stap 7 – Op naar de volgende

Zie stap 4.

> Meer tips lezen? Ga terug naar het overzicht.

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *