Flexa powerdek magic dry

Innovaties op gebied van muurverf zijn vaak op gebied van kleur of afwerking. Maar Flexa heeft sinds kort een innovatie die het schilderen van een muur makkelijker, efficiënter en daardoor leuker maakt; Flexa powerdek magic dry.

Muurverf Flexa magic dry; laat zien waar je gebleven bent

Bij het witten van een muur of plafond kan het gebeuren dat de klus niet in één keer kan worden afgemaakt. Maar daarna weer verder gaan waar u bent gebleven is bijna onmogelijk. Vaak is het niet meer te zien wat er al is geschilderd en wat nog niet. Zeker niet wanneer het gaat over wit op wit schilderen.  Het gevolg? Mogelijk  dubbele lagen en/of lelijke strepen op de muur. Daar heeft Flexa nu een handige oplossing voor bedacht. Namelijk; Flexa Powerdek Magic Dry. Dit is een muurverf die lichtroze is bij het aanbrengen, maar droogt in ongeveer 60 minuten wit op (of gebroken wit als je voor RAL9010 kiest).

Handig als u ook bij schemer- of kunstlicht wilt klussen. Dan kunt u ‘s avonds langer door!

Hoe het werkt Flexa magic dry?

Aan Flexa Powerdek Magic Dry is een speciale stof met een roze kleur toegevoegd die vervliegt als er zuurstof bijkomt. Als u de emmer opentrekt, ziet u dat de verf lichtroze is. Na het aanbrengen verandert de kleur van de verf in 45-60 minuten zodat het geschilderde oppervlak wit is. Of crème, want het product is er naast ‘Wit’ ook in ‘RAL 9010’. De matte muurverf is goed reinigbaar en dekt in één laag. De speciale verf heeft voldoende droogtijd nodig om de roze stof te verliezen. Daarom is de Flexa Powerdek Magic Dry helaas niet geschikt voor vochtige ruimtes. Gelukkig bestaat daar speciale badkamercoating voor.

Bekijk deze korte video van Flexa voor instructies:

Eigenschappen van Flexa powerdek magic dry

  • Een matte vochtregulerende waterverdunbare muurverf voor binnen;
  • In RAL 9010 en RAL 9001
  • Wasbaar
  • Waterverdunbaar
  • Geschikt voor: Binnen. Zoals baksteen, papierbehang, hard/zacht board, gipskarton, latex muurverf, schoon metselwerk en (glad) pleisterwerk en glasvliesbehang.
  • Bij 20°C stofdroog na ca. 1-2 uur en overschilderbaar na 4-6 uur
  • 10 m²/L rendement

Prijs & verkrijgbaarheid

Vanaf €55,- per 10 liter is Flexa powerdek magic dry verkrijgbaar bij de grote bouwmarkten (Praxis, Gamma, Karwei etc.)

Andere Powerdek verven naast Flexa powerdek magic dry

De productlijn van Powerdek staat voor dekkende muurverf en is vaak te mengen in bijna alle RAL kleuren in de lokale bouwmarkt. Naast de laatste innovatie “van roze-naar wit” verf, bestaat het assortiment ook uit:

Flexa Powerdek Clean: Een matte, goed reinigbare, goed dekkende, waterverdunbare muurverf voor binnen.

Flexa Powerdek Clean is een matte reinigbare muurverf voor binnen die zijn kleur behoudt. Bovendien is de muurverf makkelijk te verwerken en geurarm. De muurverf is geschikt voor muren en plafonds binnenshuis en is toepasbaar op baksteen, papierbehang, hard- en zachtboard, gipskarton, latex muurverf, schoon metselwerk en (glad) pleisterwerk. Beschikbaar in 10L vanaf €79,95

Flexa Powerdek Muren en Plafonds: een matte, vochtregulerende, waterverdunbare muurverf voor muren en plafonds binnenshuis.

De verf is goed afwasbaar, vochtregulerend en heeft extra dekkracht. Flexa Powerdek is onder andere te gebruiken op baksteen, behang, board, latex muurverf, metselwerk en pleisterwerk. Beschikbaar in 10L vanaf €60,-

 


Wilt u een offerte op maat ontvangen? Wij helpen u verder!

Graag brengen wij u vrijblijvend in contact met een ervaren specialist. Zoekt u een coating, verf, product of dienst? Ook dan bent u bij ons aan het juiste adres.

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *