Poedercoaten Groningen aanzicht stad

Vind hier uw Groningse poedercoating specialist

In Groningen zijn er een aantal bedrijven te vinden die zich in poedercoating specialiseren. De meesten bevinden zich in de Groningse bedrijventerreinen Westpoort en Europapark. Hier vindt u onder andere Coatinc en Procoatings.

Poedercoaten Groningen Staal Straal Zuidbroek BV

Staal Straal Zuidbroek BV is één voorbeeld van bedrijven die voorbereidende werkzaamheden voor poedercoaten kunnen uitvoeren

Ten zuidoosten van Groningen vindt u ook Bedrijventerrein Zuidoost. Hier zijn echter geen poedercoating specialisten gevestigd, maar wel bedrijven die voorbereidende werkzaamheden voor u kunnen uitvoeren. Bijvoorbeeld zandstraalbedrijf Bos Total Cleaning.

Wij hebben een overzicht  gemaakt met alle bedrijven in Groningen en omstreken die poedercoaten. Ook als u meer wilt weten over poedercoating zelf, bent u bij ons aan het goede adres. Neem dan vooral een kijkje bij ons algemene artikel over poedercoating.


Poedercoaten Groningen: overzicht van alle bedrijven

Er zijn niet erg veel bedrijven die poedercoaten in Groningen. Wat wel opvallend is met de rest van Nederland, is dat de betreffende bedrijven soms hele kenmerkende specialisaties hebben (zoals velgen). Buiten de stad zijn er meer opties waar u terecht kunt voor uw poedercoating project, en anders kunt u ook een kijkje nemen wat er allemaal in Leeuwarden en omstreken is te vinden.

Neem vrijblijvend contact met ons op als u twijfelt over het meest geschikte bedrijf voor uw project. Wij geven graag advies én verbinden u met de juiste specialist. Bekijk daarom hieronder het overzicht van poedercoating specialisten in de provincie Groningen!

Bedrijf poedercoaten GroningenSpecialisatie
Coatinc Groningen BV
Rouaanstraat 49 9723 CC Groningen
Poedercoaten en Galvaniseren
Kuil Banden
Engelberterweg 116 9723 EP Groningen
Velgen poedercoaten
Staal Straal Zuidbroek
Industrieweg 7 9636 DA Zuidbroek (provincie Groningen)
Zandstralen
Conformal Coating & Potting
Zeefbaan 5d 9672BN Winschoten (provincie Groningen)
Poedercoaten van elektrische componenten
Straalwerk Noord
Bovenstreek 12 9731 DH Groningen
Zandstralen
Boss total cleaning
Engelberterweg 12 9723 EM Groningen
Zandstralen
Bandenservice Poeder
Noordhoek 7 9301 ZG Roden (provincie Groningen)
Velgen poedercoaten
0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *