Coating.nl Benadering

De Coating.nl-Benadering©

Uit onze jarenlange ervaring is gebleken dat er 3 factoren belangrijk zijn bij het vinden van een coatingspecialist:

  1. De beste oplossing voor uw project.
  2. Een goede prijs-kwaliteitsverhouding.
  3. Een concrete tijdsindicatie over wanneer de coating kan worden aangebracht en hoe lang het aanbrengen duurt.

Bij iedere aanvraag hanteren we daarom de Coating.nl-Benadering© waarbij wij deze drie factoren transparant en inzichtelijk maken. Zo krijgt u en concreet voorstel en kunt u goed geïnformeerd een keuze maken voor een coatingspecialist.

Zo werkt Coating.nl

1. Stuur ons uw aanvraag

Bent u op zoek naar een coating voor uw project? Via Coating.nl verbinden wij u geheel kosteloos met coatingspecialisten door heel Nederland. Afhankelijk van uw wensen en vereisten stellen wij u voor aan één of meerdere coatingspecialisten.

Op onze Offertes Aanvragen pagina kunt u geheel vrijblijvend (en uiteraard kosteloos) uw project aanmelden.

Tip: Vul zoveel mogelijk informatie in om zodat wij u efficiënter en beter te kunnen helpen bij het vinden van de juiste coatingspecialist.

Coating.nl aanvragen
Coating.nl bellen

2. Coating.nl neemt contact met u op

Zodra wij uw project, wensen en vereisten hebben ontvangen gaat uw persoonlijke projectmanager voor u aan de slag. Wij zullen intern uw project doornemen en bij verdere vragen contact met u opnemen, vaak per telefoon. Samen met u wordt er gekeken of direct een offerte volstaat of dat er een locatie bezoek nodig is om een goed advies te kunnen uitbrengen.

3. Vergelijk voorstellen

Via uw coating.nl projectmanager ontvangt u één of meerdere offertes die u in uw eigen tijd kunt beoordelen. U kunt beoordelen op prijs, maar ook ervaring en tijdsplanning is belangrijk in uw overwegingen. Aanvullende vragen? Uiteraard staan wij klaar om deze te beantwoorden.

En heeft u geen passende offerte ontvangen? Geen zorgen, u kunt vrijblijvend en geheel kosteloos gebruik maken van onze offerte service.

Coating.nl

4. Kies een coatingspecialist

Bent u akkoord met een offerte? Geef het door aan uw Coating.nl projectmanager. Deze geeft dit door aan de coatingspecialist. Vanaf dan verloopt het contact via de coatingspecialist zodat er efficiënt afspraken kunnen worden gemaakt. Uw Coating.nl projectmanager blijft uiteraard altijd bereikbaar voor verdere vragen of ondersteuning in het proces.

Klaar, gecoat en tevreden (of niet)? Laat het ons weten, zodat wij u en andere klanten blijvend kunnen voorzien van betrouwbare coatingspecialisten.

Vraag vrijblijvend advies en/of offertes aan

van erkende coating specialisten!

Deze klanten gingen u voor

 
Copyright © 2024 CoatingsOnline B.V. - Coating.nl - Alle rechten voorbehouden.