• Coating.nl is de digitale oplossing voor de zakelijke markt

    Het onafhankelijke coating platform van Nederland

    samenwerken met coating.nl

Over Coating.nl

Waarom zijn wij Coating.nl gestart?

Uit eigen ervaring leerde de oprichter van Ayold B.V. (E. van der Schaaf) al snel dat het internet een grote rol zou gaan spelen voor coatings. In het verleden was coating een moeilijk product en was er weinig tot geen vergelijkingsmogelijkheid voor klanten. In vele andere markten bracht het internet juist deze mogelijkheid wel.

Toen hij in 2014 Ayold oprichtte was het bouwen van een internet fundament de eerste prioriteit. Shakespeare’s “What’s in a name?” past volledig in de visie om prioriteit te geven aan een belangrijke domeinnaam voor coating, namelijk Coating.nl.

Op basis van dat fundament begon het avontuur en de missie om coating transparanter en toegankelijker te maken op het internet.

Wat doet Coating.nl precies?

Het team van Coating.nl is iedere dag bezig om een platform voor zakelijke aanvragen te faciliteren. Concreet; grote vloercoating projecten zoals magazijnvloeren, poedercoating klussen voor staalconstructies of anti graffiti coatings voor VVE’s worden via het platform van Coating.nl aangeboden aan alle aangesloten coatingbedrijven. Dit maakt verbindingen makkelijker. Daarbij is coating.nl 100% onafhankelijk.

Het faciliteren van een platform gaat niet vanzelf. Ontwikkelaars werken hard om op technisch vlak kansen door te ontwikkelen. Verder zijn onze customer succes managers pro-actief bezig om bedrijven met coating vragen van een antwoord te voorzien (alleen mogelijk bij het zakelijk account). Consumenten kunnen met al hun coating (en verf) vragen terecht op het b2c kanaal van Ayold: Verflaag.nl.

Verf Online Kopen?

Vandaag besteld = Snel, Voordelig en Veilig verzonden via een van deze webwinkels: