• Het B2B Platform voor coating projecten in Nederland

    Meld uw bedrijf vandaag nog aan en ontvang nieuwe verkoopkansen van zakelijke klanten

    samenwerken met coating.nl

Meld uw coatingbedrijf aan als specialist! (gratis)

Coating.nl is altijd opzoek naar specialisten om het netwerk uit te breiden. Wij verbinden B2B coating projecten met coating applicatiebedrijven middels onze online marktplaats. Vul onderstaand formulier in en wij nemen contact met u op!


Type coatingbedrijf (verplicht)

Op dit moment zoeken wij alleen coatingapplicatie bedrijven

FabrikantDistributeurApplicateur

Op dit moment werkt Coating.nl alleen met applicatiebedrijven. Bent u een fabrikant of distributeur van coatings? Neem dan contact met ons op via Ayold.com

Welke coatings kan uw bedrijf aanbrengen?

Zo werkt Coating.nl

1. Gratis aanmelden als specialist

Meld uw bedrijf vandaag nog gratis aan als specialist voor onze coating aanvragen! Wij nemen dan zo snel mogelijk contact met u op om u in ons netwerk te verwelkomen. Zodra u alle benodigde informatie en tips van ons heeft gekregen, sturen wij u binnen enkele dagen al de eerste aanvragen!

2. Samenwerking op basis van commissie

Eerlijk samenwerken is zeer belangrijk voor Coating.nl. Zodra u bent aangemeld als vakspecialist krijgt u coating aanvragen van ons doorgestuurd. Met deze informatie maakt u een offerte voor de klant. Is deze akkoord en definitief? Pas dan factureren wij de commissie.

3. De 3 snelste offertes doen mee

Iedere klant stelt een snelle verwerking op prijs en wil overzichtelijk een keuze maken. Daarom bieden wij maximaal 3 offertes aan. Zit uw bedrijf bij de drie snelste offertes? Dan ontvangt u vanzelfsprekend de contactgegevens van de klant om de aanvraag op te volgen.

Powered by Ayold