• Het B2B Platform voor coating projecten in Nederland

    Meld uw bedrijf vandaag nog aan en ontvang nieuwe verkoopkansen van zakelijke klanten

    samenwerken met coating.nl

Meld uw coatingbedrijf aan als specialist! (gratis)

Coating.nl is altijd opzoek naar specialisten om het netwerk uit te breiden. Wij verbinden B2B coating projecten met coating applicatiebedrijven middels onze online marktplaats. Vul onderstaand formulier in en wij nemen contact met u op!


Welke coatings kan uw bedrijf aanbrengen?

Zo werkt Coating.nl

1. Gratis aanmelden als specialist

Meld uw bedrijf vandaag nog gratis aan als specialist voor onze coating aanvragen! Wij nemen dan zo snel mogelijk contact met u op om u in ons netwerk te verwelkomen. Zodra u alle benodigde informatie en tips van ons heeft gekregen, sturen wij u binnen enkele dagen al de eerste aanvragen!

2. Samenwerking op basis van commissie

Eerlijk samenwerken is zeer belangrijk voor Coating.nl. Zodra u bent aangemeld als vakspecialist krijgt u coating aanvragen van ons doorgestuurd. Met deze informatie maakt u een offerte voor de klant. Is deze akkoord en definitief? Pas dan factureren wij de commissie.

3. Kwaliteit en vertrouwen

Wij kijken kritisch naar iedere aanmelding en willen een sterk netwerk bouwen om zo iedere klant en aanvraag goed te kunnen verbinden. Vertrouwen en openheid is de sleutel tot een succesvolle samenwerking met Coating.nl.

Powered by Ayold