Nanocoating.nl

De beste nano coating voor badkamer voor extra bescherming

Nano coating badkamer is een overkoepelende term die verwijst naar het gebruik van verschillende nano coatings in badkamers. Dit type oppervlaktebehandeling biedt tal van voordelen, zoals het creëren van waterafstotende oppervlakken op tegels, houten wastafelmeubels en glazen douchewanden of -cabines. Bovendien zorgt het ook voor een antikalkbehandeling van armaturen zoals toiletten, wastafels, kranen en douchewanden. Als gevolg hiervan wordt nano coating badkamer vaak aangeduid als “nano anti-kalk coating” – om het primaire doel van deze vorm van oppervlaktebescherming te benadrukken.

Nano coating voor glas kleinGlas beschermen met de beste nano coatings

NC Nano coating voor glas is speciaal ontwikkelt voor glas. De meest ideale en beste oplossing om glas ‘easy to clean’ te maken. Deze nano coating voor glas droogt transparant op waardoor kleur niet wordt aangetast. Eenvoudig aan te brengen met microvezeldoek of -spons, zowel voor binnen als voor buiten toepasbaar. NC Nano coating voor glas bevat tevens geen PFAS en is milieuvriendelijk.

Nanocoating.nl logo kleinTip! Gebruik eerst de NC Nanoreiniger voor glas. Nanoreiniger reinigt dieper en beter dan ‘gewone’ reiniger en is daarom de must-have en perfecte voorbehandeling voor het aanbrengen van onze nano coatings. Hierdoor hecht de nano coatings ook het beste en kan je er nog langer van genieten.

Coating.nl logo

Extra tip van onze coating experts

Om de doeltreffendheid van een nano-douchewand te behouden, is het belangrijk om een speciale reiniger te gebruiken die speciaal voor dergelijke wanden is ontwikkeld. Deze reinigers bevatten vaak nanodeeltjes en zorgen ervoor dat de oorspronkelijke nano-coating intact blijft. In veel gevallen is het echter mogelijk om de douchewand schoon te maken zonder een speciaal reinigingsmiddel te gebruiken, door hem gewoon af te nemen met lauw water en een doek met een druppel allesreiniger. Het is echter essentieel om de reinigingsinstructies van de fabrikant op te volgen en niet te vergeten om de nano-coating regelmatig opnieuw aan te brengen na veelvuldig schoonmaken.

Met deze stappen kan het niet mis gaan

Nano coating voor badkamer

De beste Nano coating voor de badkamer

Het aanbrengen van nano-coating op de douchewand of douchecabine is een eenvoudig proces. Zorg ervoor dat je de instructies op de verpakking van het nano coating badkamerproduct leest en opvolgt voor het beste resultaat. Voordat je verder gaat, moet je ervoor zorgen dat het glas van de douchewand vrij is van vuil en vet. Om de nano spray aan te brengen, spuit je het gewoon op het gewenste oppervlak en laat je het drogen. Je kunt ook een microvezeldoek gebruiken om de nano-vloeistof aan te brengen. Eenmaal opgedroogd kun je genieten van een langdurige bescherming tegen kalk- en vuilafzetting, waardoor het schoonmaken van je glazen douchewand in de toekomst veel gemakkelijker wordt!

Heeft u vragen over de beste nano coating voor de badkamer? Vraag het ons!

De laatste opmerking moet worden goedgekeurd.
0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *